Locatie Westergoo
 KNSB * FSB * Historie
Varianten
Varianten was van origine het papieren  clubblad van Westergoo dat het levenslicht zag omstreeks 1985 en dat wekelijks werd gemaakt door Harm-Jan Dijkstra.

Sinds 2000 werd Varianten gemaakt door, Eeltsje, de webmaster van Westergoo en de  Friese Schaakbond.

Vanaf september 2005 is de papieren versie niet meer verschenen en om het wekelijkse nieuws van Westergoo te volgen hebt u dus een Internetverbinding nodig.

Locatie

Gebouw Het Convent, groot kerkhof 1a te Bolsward.
Deze locatie ligt vlak naast de, van grote afstand zichtbare en bij avond verlichte, Martinikerk. Als u klikt op de handige bewerkbare googlemap vindt u eenvoudig de weg naar Het Convent in het straatje alwaar groot kerkhof overgaat in grote kampen. 
De clubavond
Elke dinsdagavond is er interne competitie aanvang 19.45 uur. In de lounge bevindt zich een bar met beheer alwaar u zich tussen de bedrijven door of na afloop kunt ontspannen met een hapje en of een drankje. De aanwezige spelers worden 19.45 uur ingedeeld met het programma keizer van Henk ten Bos op punten.  Geef het dus door als u wat later komt, u wordt dan wel ingedeeld en uw klok ingedrukt.
Eeltsje Boomsma is de wedstrijdleider.

Schaakclub Westergoo weergeven op een grotere kaart  
Het is het gemakkelijkste als u vanaf de hoofdstraat (waar de Jongemastraat over gaat in Snekerpoort)door Bolsward rijdt om dan direct de kampen op te rijden naar het parkeerterrein tegenover het Convent.Ondanks het eenrichtingsverkeer is dat geoorloofd. Er staat sinds de zomer een bord dat over 200 meter, tot aan het parkeerterrein, tegenover Het Convent, mag worden ingereden. Andere Routeplanner en/of kaart